Arts in Spe

  Blog Anne - De eerste coschapdag voor dummies

  Blog Anne - De eerste coschapdag voor dummies Het is mijn eerste dag. Het is niet bepaald bijzonder want al ruim twee jaar heb ik elke twee weken, elke maand of elke twee maanden een eerste dag: op een nieuwe (sub)afdeling of in een ander ziekenhuis. Ik zou inmiddels een expert moeten zijn, maar helaas. Zes tips voor de eerste dag. »»


  Politieke steun voor Vuurwerkmanifest oogartsen

  Politieke steun voor Vuurwerkmanifest oogartsen 11-02-2016 |  GroenLinks, Partij voor de Dieren, 50PLUS en de Staatkundig Gereformeerde Partij hebben zich achter het Vuurwerkmanifest geschaard van het Nederlands Oogheelkundig… »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Meer jonge artsen twijfelen over loopbaan

  10-02-2016 |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | Het aantal vacatures voor basisartsen en medisch specialisten daalde in het laatste kwartaal van 2015. Ondertussen ziet het loopbaanadviescentrum CarrièreCentrum Zorg dat een toenemend aantal jonge artsen ernstig twijfelt over hun carrièrerichting.    


  Poepbank geopend in Leiden

  Poepbank geopend in Leiden 09-02-2016 |  Na sperma, bloed en organen kunnen mensen nu ook hun poep doneren. In Leiden is de Nederlandse Donor Feces Bank geopend, bedoeld voor … »»
  Reacties: Plaats een reactie


Meer nieuws


  Blog Nicole - Feut op de gekkenafdeling

  10-02-2016 |  Ik ben terug uit Zuid-Afrika en beland direct in een andere wereld, een hele andere wereld. Een wereld die ik moet gaan ontdekken zonder mijn Lonely Planet; ik ben beland op de afdeling Acute Opname van de psychiatrie. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Blog Avin - Prioriteiten

  Blog Avin - Prioriteiten 09-02-2016 |  Laatst stapte ik na een tentamen de bus in, op weg naar mijn ouders en een heerlijk weekend. Ik zat ergens middenin de bus. Twee haltes verderop stapte achterin enkele mensen in. De deuren gingen dicht, de bus reed verder. »»
  Reacties: Plaats een reactie


Meer blogsMeer artikelen


«« | »» 

Lees het bericht: Mensen met steunhart mogen onder voorwaarden autorijden

Meer cartoons

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd